Nabídka hypotéky u Raiffeisen Bank

Chystáte se investovat do vlastní nemovitosti a přemýšlíte, u které bankovní nebo nebankovní společnosti zažádat o hypotéku? V tom případě zvažte nabídku hypotéky od Raiffeisenbank, která nabízí velmi příjemné podmínky.

Pokud se chystáte kupovat, stavět nebo rekonstruovat nemovitost, je pro vás k dispozici hypotéka KLASIK neboli hypotéka na bydlení. Nechte si od Raiffeisenbank sestavit hypotéku na míru dle vašich finančních možností. Banka vám nabízí nadstandardní hypoteční služby a poradenství.
 
Výhodou produktu KLASIK je možnost užití peněz i na vypořádání majetkových poměrů mezi manželi nebo ke koupi vašeho podílu v bytovém družstvu.
 
Můžete zažádat o úvěr od 300 tisíc až do 20 miliónů korun, přičemž splatnost hypotéky je až 30 let. Velkou výhodou je možnost volby fixace. Banka nabízí fixaci od 1 roku do 15 let. V nabídce je dokonce tzv. plovoucí úroková sazba. Zajímavým benefitem je možnost použití až 20 % částky hypotéky na cokoliv jiného dle vaší volby.

img_a279627_w1728_t1485603190-3021717

Mezi další benefity hypotéky od Raiffeisenbank patří:

  • vyřízení a vedení hypotečního úvěru zdarma
  • možnost splacení 25 % hypotéky každý rok bez paušalizace
  • pokud stavíte, dostanete peníze na účet i bez dodání faktur
  • veškeré administrativní náležitosti jsou vyřízeny do tří dnů od požádání žádosti v případě schválení hypotéky

Hypoteční sazba u Raiffeisenbank se nyní (k srpnu 2016) pohybuje na hodnotě 1,79 % p.a.

Upozornění k CFD: Rozdílové smlouvy jsou komplexní nástroje a v důsledku použití finanční páky jsou spojeny s vysokým rizikem rychlého vzniku finanční ztráty. U 51 až 76 % účtů retailových investorů došlo při obchodování s rozdílovými smlouvami ke vzniku ztráty. Měli byste zvážit, zda rozumíte tomu, jak rozdílové smlouvy fungují, a zda si můžete dovolit vysoké riziko ztráty svých finančních prostředků.

© 2024 Vpenize.cz | Nakódoval Leoš Lang