Vychutnejte si kvality své nebankovní hypotéky

nebankovni-hypoteky

Nabídka půjčky na bydlení v podobě výhodné nebankovní hypotéky vám jistě přijde vhod! Vždyť stačí jen málo k tomu, abyste měli brzy v kapse přesně tolik peněz, kolik jich potřebujete. Je potřeba jen to, abyste se za svou půjčku zaručili libovolnou nemovitostí. Její hodnota by měla odpovídat výši částky, o kterou máte zájem. A to je celé.

Opravdu je to tak jednoduché? Ano. Sjednání nebankovní hypotéky je díky benevolentním podmínkám rychlé a velmi snadné. Vše je jasné a transparentní, nemusíte platit žádné poplatky předem, nemusíte se obávat složitého papírování ani žádných podvodů. Hypotéka je na dosah.

Jakou konkrétní nemovitost je potřeba zvolit?

Záleží čistě jen na vás, jakou nemovitost máte k dispozici. Jak již bylo řečeno výše, důležité je především to, aby její hodnota korespondovala s výší částky, o jakou máte zájem. A je jedno, zda to bude byt, pozemek anebo nějaký rekreační objekt.

Existuje řešení pro případ, že žádnou nemovitost nemáte po ruce?

Ano, i takovou situaci je možné chytře vyřešit. Jestliže si seženete spoluručitele v podobě člověka, který vlastní vhodnou nemovitost, může se touto nemovitostí zaručit za vaši půjčku. Ani to není problém.

TIP: V tomto článku je vysvětlen význam slova rentiér.

Jakou úrokovou míru můžete očekávat?

Konkrétní číslo závisí na tom, jaká je vaše životní situace. Zda máte nějaké finanční závazky, jaká je výše vašich příjmů, zda máte záznam v registru a tak podobně.

Je možné požádat o nebankovní hypotéku, pokud máte záznam v registru anebo nízké příjmy?

Ano, samozřejmě že je to možné. Pokud se nenacházíte v nějaké hodně nepříznivé situaci, kterou by mohla nebankovní půjčka zhoršit, můžete půjčku získat i za takových podmínek. Ovšem výše úroků bude v takových případech o něco vyšší.

Upozornění k CFD: Rozdílové smlouvy jsou komplexní nástroje a v důsledku použití finanční páky jsou spojeny s vysokým rizikem rychlého vzniku finanční ztráty. U 51 až 76 % účtů retailových investorů došlo při obchodování s rozdílovými smlouvami ke vzniku ztráty. Měli byste zvážit, zda rozumíte tomu, jak rozdílové smlouvy fungují, a zda si můžete dovolit vysoké riziko ztráty svých finančních prostředků.

© 2024 Vpenize.cz | Nakódoval Leoš Lang