Fotovoltaika pro firmy: Nechte svoji střechu vydělávat a snižte provozní náklady

V době, kdy udržitelnost a energetická efektivita hrají ve firemních strategiích klíčovou roli, se fotovoltaika pro firmy stává nejen investicí do budoucnosti, ale i zárukou energetické soběstačnosti a ekonomické úspěšnosti.

Vaše střecha se může stát cestou k zelené budoucnosti. Střešní fotovoltaická elektrárna není jen o snížení nákladů na energii. Je to investice, která firmám umožňuje generovat svou vlastní elektřinu, snižovat závislost na tradiční energetice a získávat atraktivní dotace na fotovoltaiku. Projekt fotovoltaické elektrárny není pouze investicí do technologie. S instalací solárních panelů můžete jako firma přispět k ochraně životního prostředí. Aktuální přechod k zelenější a udržitelnější výrobě elektřiny není pouze trendem současnosti, ale cesta, jak zlepšit budoucnost. Mít dobrý ESG rating bude co nevidět pro většinu firem zcela zásadní, pokud budou chtít zachovat kvalitu svého byznysu.

Rychlá a bezproblémová cesta k vlastní FVE

Společnost reWATT, člen skupiny Solarity Group a lídr v oblasti návrhu a výstavby fotovoltaiky pro firmy, je partnerem, který vám pomůže realizovat inovativní řešení pro využití solární energie a generování dodatečných příjmů z tohoto zdroje. Získejte fotovoltaickou elektrárnu na klíč navrženou podle specifikací vaší firmy.

Výhody plánování, realizace a výstavby fotovoltaické elektrárny od profesionálů

  • Výstavba FVE bez nutnosti zálohy.
  • Výstavba FVE za využití moderních technologií od předních světových výrobců Jinko Solar, Canadian Solar, Longi Solar, Fronius, SolarEdge, Huawei, Tigo nebo K2 Systems.
  • Díky použití špičkových technologií záruka na výkon až 30 let.
  • Rychlá návratnost investice díky úsporám za energie.
  • Jednoduché zajištění dokumentace pro získání dotace na fotovoltaiku pro firmy – můžete zažádat o finanční podporu pro váš projekt se všemi potřebnými podklady.
  • Profesionální přístup, kompletní služby a pečlivé plánování v rámci realizace fotovoltaiky – profesionální týmy se postarají o všechny fáze projektu, abyste měli jistotu spolehlivosti a kvality.
  • Rychlá a bezproblémová realizace FVE, včetně zajištění projektového managementu a studie proveditelnosti, přípravy dokumentace, komunikace s dotčenými orgány i následného servisu, monitoringu a údržby FVE.
  • Výstavba firemní FVE v rámci Česka i Slovenska.

Fotovoltaické projekty v praxi: Inspirujte se úspěšnými realizacemi

Mnoho firem již výhod fotovoltaiky využívá. Patří k nim například realizovaný projekt FVE pro Autosalon Klokočka v Praze s výkonem 810 kWp, projekt FVE pro firmu v Kopřivnici s výkonem 310 kWp, firemní fotovoltaika aktuálně realizovaná v lokalitě Varnsdorf o výkonu 560 kWp + 544 kWh akumulace i řada menších projektů. Připojte se k nim i vy a začněte generovat vlastní čistou energii.

Zdroj foto: ReWatt

Upozornění k CFD: Rozdílové smlouvy jsou komplexní nástroje a v důsledku použití finanční páky jsou spojeny s vysokým rizikem rychlého vzniku finanční ztráty. U 51 až 76 % účtů retailových investorů došlo při obchodování s rozdílovými smlouvami ke vzniku ztráty. Měli byste zvážit, zda rozumíte tomu, jak rozdílové smlouvy fungují, a zda si můžete dovolit vysoké riziko ztráty svých finančních prostředků.

© 2024 Vpenize.cz | Nakódoval Leoš Lang