Zaplo půjčka – recenze a zkušenosti 2024

zaplo

V situacích, kdy si lidé potřebují půjčit peníze a banka jim odmítne poskytnout půjčku, se nabízí možnost využití služeb některé z mnoha nebankovních společností. Mezi poskytovatele nebankovních úvěrů patří také firma Zaplo. Jaké jsou základní údaje o Zaplo půjčce, jak ji sjednat a jaké na ni jsou ohlasy?

Zaplo půjčka je nebankovní spotřebitelský úvěr, který si klient může vzít na jakékoliv potřeby. U Zaplo půjčky není potřeba dokládat příjmy, avšak kontroluje se zde registr dlužníků.

zaplo-pujcka-3883289
Zaplo půjčku lze kompletně sjednat online.

První Zaplo půjčka bez úroků

Hlavním důvodem, proč je Zaplo půjčka tak oblíbená je nabídka první půjčky zdarma. Noví klienti si mohou půjčit až 16 000 Kč s tím, že úroková sazba i RPSN činí 0 %. Splatnost první půjčky je jeden týden až třicet dní.

První rychlou půjčku si lze sjednat u Zaplo online zdarma. Stačí pouze navštívit webové stránky a vyplnit příslušný formulář. Kromě základních osobních údajů o klientovi jsou také požadovány údaje o jeho finanční situaci, jako je například zdroj a výše jeho příjmů. Příjmy ovšem není potřeba doložit.

První půjčka od Zaplo je zcela zdarma.

Sjednat Zaplo půjčku >

Po sjednání půjčky obdrží klient peníze na svůj bankovní účet do 15 minut. Alternativně je také možné vybrat si peníze v hotovosti při návštěvě trafiky, což je výhodné pro ty, kdo potřebují půjčku na ruku bez účtu nebo rychlou půjčku o víkendu. Hotovostní půjčky na ruku bez účtu jsou oblíbené mezi těmi, kteří bankovní účet z různých důvodů nemají.

zaplo-zdarma-recenze-3115956
Zájemcům o Zaplo půjčku se kontroluje registr dlužníků.

Parametry Zaplo půjčky

První půjčka u Zaplo je sice zdarma, to ovšem rozhodně neplatí o půjčkách následujících. Mikropůjčky od Zaplo mají velmi vysoké úrokové sazby i RPSN. Splatnost zůstává stejná, tedy týden až 30 dnů. Posunuje se však nejvyšší částka, jež si klient může půjčit: u druhé (a každé další) půjčky činí tento obnos 30 000 Kč.

Zde jsou přehledně shrnuty ty nejdůležitější informace o Zaplo půjčce:

  • výše úvěru: 1 000 – 30 000 Kč (první půjčka: 1 000 – 16 000 Kč)
  • splatnost: 7 – 30 dnů
  • úroková sazba: od 279,83 %, p.a. (první půjčka: 0 %)
  • RPSN: 1 141,2 % – 84 509,3 %
  • doložení příjmů: ne
  • kontrola registru dlužníků: ano – Zaplo půjčka není půjčka bez registru
  • doložení účelu: ne
  • možnost prodloužení splatnosti: ano
  • způsob vyřízení: online

Sjednat si Zaplo půjčku není nic složitého; je pouze potřeba splnit několik kritérií:

  1. plnoletost
  2. české občanství
  3. vlastní bankovní účet
  4. žádný záznam v registru dlužníků
  5. bonita (schopnost splácet)

Předčasné splácení půjčky je zdarma – je o něm ovšem třeba informovat zákaznickou podporu. Splatnost půjčky je mimoto možné prodloužit až o 30 měsíců. Pojí se s tím však dodatečný poplatek.

Sjednání Zaplo půjčky je velmi jednoduché.

Získat bezúročnou půjčku od Zaplo >

Společnost Zaplo se zabývá poskytováním nebankovních úvěrů v rámci České republiky a dalších 17 zemí již od roku 2013. Je vlastněna lotyšskou firmou 4finance.

zaplo-online-zdarma-1736194
U Zapla je zdarma pouze první půjčka.

Půjčka Zaplo zdarma recenze

Před sjednáním půjčky je vhodné vzít v potaz, co o ní říkají ti, jenž mají již nějaké zkušenosti. V dnešní době není nic jednoduššího, než poohlédnout se po recenzích Zaplo půjčky na internetu. A přesně to udělala i redakce Vpeníze.cz. Níže jsou uvedeny převládající názory těch, kteří si v minulosti u Zaplo půjčili peníze.

Klienti, kteří sdíleli svoje zkušenosti se Zaplo půjčkou, si pochvalují, že první půjčka je skutečně oproštěna od jakýchkoliv poplatků a úroků. Další kladné ohlasy si vysloužila především rychlost a jednoduchost vyřízení půjčky.

Velké množství lidí si ovšem stěžovalo na to, že po sjednání půjčky je společnost Zaplo opakovaně kontaktovala (v některých případech údajně i několikrát denně) s nevyžádanými nabídkami na další půjčky. Podle klientů byly tyto nabídky velmi obtěžující.

Díky Zaplo je možné získat peníze již do patnácti minut.

Prohlédnout si nabídky Zaplo půjčky

Mnoho negativních recenzí si stěžovalo na vysoké úroky, riziko upadnutí do dluhové pasti anebo nekompromisní postup společnosti při nevčasném splácení. Zde je ovšem nutno podotknout, že spousta problémů, s kterými se recenzenti potýkali, vyplynula pouze z nedůkladného prostudování smlouvy.

Závěrem se hodí dodat, že půjčka od nebankovní společnosti by měla vždy být tím krajním řešením, kdy už jsou skutečně všechny ostatní možnosti vyčerpány. Mnohem rozumnější je například půjčit si peníze od rodiny či od přátel. Vždy je třeba mít na paměti, že i drobná půjčka může odstartovat vleklou a nepříjemnou sérii potíží.

Upozornění k CFD: Rozdílové smlouvy jsou komplexní nástroje a v důsledku použití finanční páky jsou spojeny s vysokým rizikem rychlého vzniku finanční ztráty. U 51 až 76 % účtů retailových investorů došlo při obchodování s rozdílovými smlouvami ke vzniku ztráty. Měli byste zvážit, zda rozumíte tomu, jak rozdílové smlouvy fungují, a zda si můžete dovolit vysoké riziko ztráty svých finančních prostředků.

© 2024 Vpenize.cz | Nakódoval Leoš Lang